Verder met muziek

Verder met muziek

Muziekprojecten Inschrijven weer mogelijk!

Op meerdere scholen van Stg. Kans & Kleur in Wijchen en Stg. Groeisaam in Beuningen zijn speel-orkesten. Dit zijn muziekprojecten opgezet met muziekverenigingen en Het Cultuurknooppunt, mogelijk gemaakt door structurele subsidie van de gemeente Wijchen en Beuningen. De insteek is dat kinderen een muziekinstrument leren bespelen, leren samen muziek te maken en dit op een laagdrempelige toegankelijke manier kunnen doen, ook in financieel opzicht.

De verschillende projecten hebben een spreiding in de gemeentes en verschillen onderling in opzet en door verschillende instrumenten. Kinderen hebben de vrije keuze om te bepalen bij welk project ze willen aansluiten, of voor welk instrument ze willen kiezen. Voor de gemeente Wijchen kan via deze site aangemeld worden, voor de gemeente Beuningen lopen de inschrijvingen via de muziekverenigingen.

Er kan nu weer ingeschreven worden, de inschrijving is voor een heel schooljaar, zie de algemene voorwaarden. De eerste les is nog vrijblijvend, er wordt kennis gemaakt, meer verteld over het orkestje en het instrument wordt uitgereikt. Ouders zijn hierbij welkom.  

Klik op de button Wijchen voor meer informatie.